Neem je leven in eigen handen

Het lijkt alsof je alles hebt om gelukkig te zijn en toch voel je je niet helemaal zo. Je voelt dat er meer in je zit. Je wil terug die passie voelen in plaats van dat gevoel dat je leven voorbij scrolt op automatische piloot.
Je merkt op dat je negatiever denkt  dan je zou willen.
Je krijgt je hoofd moeilijk leeg en twijfelt of je wel goed genoeg bent. Door al dat gepieker  reageer je weleens geprikkeld op je omgeving. Je verdraagt minder en  je lichaam geeft je ook signalen.
Je voelt dat stress zich zowel in je hoofd als in je lichaam  begint vast te zetten.  
Je beseft dat het leven voor jou veel aangenamer zou zijn wanneer je wat meer rust zou hebben in je hoofd. Door positievere gedachten zou  je je terug energieker en gelukkiger voelen. Je wilt terug die aangename versie van jezelf zijn, die stralend door het leven gaat waardoor je ook op je naaste omgeving een positieve  invloed hebt.  


“When you say “yes” to others, make sure you’re not saying “no” to yourself.”
- Paulo Coelho -


Herkenbaar?

  • Je hoofd draait van ’s morgens tot ’s avonds op volle toeren. Het ‘uit’ knopje is precies zoek. Nog voor een taak afgerond is, roept de volgende al om je aandacht.
  • Zowel thuis als op het werk betrap je jezelf erop dat je negatiever denkt  dan je zou willen.
  • Je piekert je suf over hoe dingen anders zouden kunnen en je geraakt geen stap verder.
  • Doordat je minder goed in je vel zit, verdraag je minder en reageer je geprikkeld.
  • Je energie verdwijnt sneller dan je wilt waardoor je minder fut hebt om dingen te doen en je jezelf soms vooruit sleept.


“If you always do what you have done,
you’ll get what you’ve always got.”
- Henry Ford –


Het is tijd om anders en beter om te gaan met die stress die nu langs alle kanten op jou afkomt
Waar wacht je nog op?


  • Daar die negatieve gedachtenmolen niet te stoppen is, voel je je steeds minder gelukkig en zakt je energie. Je twijfelt of je wel goed genoeg bent. Daar je snel geïrriteerd bent, weten jouw huisgenoten niet meer hoe ze best met jou kunnen omgaan. Hierdoor gaat de sfeer er niet bepaald op vooruit waardoor je in een vicieuze negatieve cirkel  belandt. Je voelt je ellendig omdat je leven niet loopt zoals je wenst. Je wilt het anders maar weet niet hoe je dit kan aanpakken
.
  • Je voelt dat je iets moet veranderen want anders loopt het vroeg of laat helemaal mis. Of op het werk of in je relatie of met je gezondheid.

  • De signalen  die je langs alle kanten ervaart, zijn er niet om jou tegen te werken maar om je juist wakker te schudden en er nu iets aan te doen.

  • Ga je ernaar luisteren of doe je weer verder zoals gewoonlijk tot je er vroeg of laat helemaal onderdoor zit met bijvoorbeeld een burn-out of andere stressgerelateerde aandoeningen.
 
Je hoeft het echt zo ver niet te laten komen. Jij bent de enige die aan deze situatie iets kan veranderen.

Je weet ook dat jou dit alleen niet lukt anders was je niet tot op dit punt belandt. Je hebt iemand nodig die jou in de richting laat bewegen die jij kiest. Als coach kan ik jou hierbij begeleiden en jou speciale tools aanreiken waardoor jij voor eens en voor altijd weet hoe je beter met stress kan omgaan en hoe je terug die stralende versie van jezelf  kan boven halen.
Waar wacht je nog op?


Gun jezelf het leven dat jij wenst in plaats van geleefd te worden.
 

Dit vertellen anderen:

 

Ik had alles in mijn leven om gelukkig te zijn en toch voelde ik me zo leeg en verloren. Toen kwam jij onverwachts op mijn pad, Marijke.
In enkele sessies heb je het slot in mijn systeem losgekregen waardoor ik al zoveel jaren gevangen zat. Door de oefeningen die je me gaf, consequent toe te passen, ervaarde ik heel snel verandering wat natuurlijk heel motiverend is.
Ondertussen kan ik terug echt genieten. Na zoveel jaar kan ik eindelijk zeggen dat ik mezelf graag zie.
Dit was één van mijn beste investeringen ooit in mezelf. Had ik dit maar eerder gevolgd.

Inge – 39j

Ik had enorm veel last van stress en kon moeilijk mijn eigen grenzen afbakenen, aangeven en bewaken. Na elke sessie lukte dit alsmaar beter. Door meer te focussen op het positieve in de verschillende oefeningen, kon ik veel makkelijker het negatieve achterwege laten. Samen hebben we in een stukje van mijn ziel kunnen kijken en op die manier kunnen werken aan een meer positief zelfbeeld.
Een aanrader voor iedereen die meer positivisme kan gebruiken in het leven.
Marijke, jij hebt - door je warme persoonlijkheid en vertrouwen - dit meer en opnieuw bij me aangewakkerd. Super bedankt!

J. C.

Je wensen zijn een voorgevoel van wat je in staat bent daadwerkelijk te realiseren' (Goethe). Dit citaat vat in één zin samen welke de boodschap is die Marijke me bracht. Ze reikte ook de tools aan om van wens naar realiteit te evolueren.

Docent - 48j
GRATIS E-BOOK
5 KRACHTIGE tips om te stralen van POSITIVITEIT en geluk


Wie ben ik?

Als coach begeleid ik jou om je bewust te maken van de kracht van jouw onderbewuste.
Door je technieken aan te reiken, kan ik jou helpen om de beste versie van jezelf te worden waardoor jij (nog) gelukkiger en krachtiger in het leven staat zodat je jouw doelen bereikt die op wilskracht alleen niet haalbaar zijn.