Wil jij je stress verminderen zodat je terug straalt van geluk en positiviteit?

Laat mij je helpen om dit te bereiken.
Speciaal voor jou. Jij die eigenlijk alles hebt om gelukkig te zijn en dit niet zo aanvoelt. Vaak ervaar je stress (professioneel of privé) en langzaamaan bekruipt jou het gevoel dat je op automatische piloot leeft. Is dit het nu?

Download dan zeker deze tips om je leven een positieve boost te geven! 

Ik had eerder al therapie gevolgd maar bij Marijke kreeg ik vanaf het begin een heel ander gevoel. Zij reikt mij wel tools aan om mee te kunnen werken. En indien je ze ook oefent voel je je elke keer beter en beter. Marijke straalt zelf zoveel positieve energie uit dat je niet anders kan dan er zelf vrolijk van te worden. Ik ben blij om bij haar terecht gekomen te zijn.


Jij wil zo graag gelukkiger en positiever zijn, maar het lukt je niet om hier continu vooruitgang in te boeken. Wat kan je doen?
 
Je weet dat je anders in elkaar zit dan hoe je je nu voelt. Dat energieke, enthousiaste, opgewekte wat je ooit was, waar is dat toch naartoe? Je voelt wel dat het ergens in je zit maar het zit verstopt en je weet niet meer waar je het kan vinden.
Je bent heel de tijd druk bezig, je haalt steeds het beste van jezelf  boven en toch voel je je eigen energie verminderen. Ook je lichaam begint signalen te geven dat het niet helemaal akkoord is met hoe het nu allemaal loopt.
Maar jij hebt niet veel tijd om hierbij stil te staan. Er moet nog zoveel gebeuren en voor jezelf zorgen, staat onderaan je to-do lijstje.
Toch wil jij terug die stralende versie van jezelf  zijn!


There are two ways to be happy:
Change the situation or
Change your mindset towards it.”

- Unknown -

Jij wil toch ook …

 
  • Een positievere kijk op wat jou omringt
  • Meer kunnen kiezenvoor wat jou gelukkig maakt en zo meer het leven leiden dat jij wil
  • Meer tevreden  zijn met wie en wat jou omringt waardoor je je gelukkiger voelt
  • Zekerder zijn van jezelf  zodat je terug je enthousiastezelf kan zijn
  • Meer rust in je hoofd zodat jouw aandacht echt is bij datgene waarmee je bezig bent
 
Deze veranderingen zijn ook voor jou mogelijk!
Wil je al een tipje van de sluier over hoe je daar kan geraken?
Download dan zeker het e-book met 5 krachtige tips.
Als je echt iets wilt veranderen aan je huidige situatie of gevoel, ligt de bal nu in jouw kamp.


  • Je energie verdwijnt sneller dan je wilt waardoor je minder fut hebt om dingen te doen en je jezelf soms vooruit sleept.


Hoe komt het  dat ik dit jou aanbied?
 
Ik ben Marijke Bellens en het is mijn missie om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden waardoor jij (nog) gelukkiger en stralender in het leven staat.
Jaren geleden raakte ik amper mijn bed nog uit. Na jarenlange stress en steeds goed voor alles en iedereen te blijven zorgen zonder naar mezelf en mijn lichaam te luisteren, had mijn lichaam het echt opgegeven. Fysiek en mentaal was ik leeg. 
Toen ik een training volgde om de chronische stressfactor te kunnen doorbreken, veranderde mijn leven enorm. Door de technieken en oefeningen toe te passen, kreeg ik  zulk een positieve boost en begon ik te stralen als nooit tevoren. Mijn interesse naar deze materie die mijn leven zo verbeterde, maakt dat ik me sindsdien ben gaan specialiseren in deze materie. Als een expert weet ik als geen ander hoe en waardoor je je stress kan verminderen waardoor het leven jou ook weer toelacht in al zijn facetten.
Ook jij verlangt ernaar om weer je stralende zelf te kunnen zijn. Je voelt die passie nog diep van binnen. Maar hoe geraak je er terug aan?
Download hier 5 krachtige tips om alvast te proeven van wat ik je te bieden heb.