Tover je bezoekers SNELLER om naar klanten
De tijd nemen om je ideale klanten beter te leren kennen, helpt je om alles te leren hoe jij dezelfde mensen kan aantrekken.
Je marketing wordt haarscherp en kost je veel MINDER tijd


Lanceergeheimen van Katinka


  • als jij weet voor wie je jouw website maakt
  • wanneer jij duidelijk weet voor wie de advertentie bedoeld is
  • en wie jij met je social media pagina wil aantrekken

WAAR IS DAT FEESTJE?
  • Je krijgt onmiddellijk toegang tot een RECORDING van deze Masterclass. Je kan deze dus helemaal op je eigen tempo bekijken.

Doe mee met deze gratis workshop

en maak jouw eigen bedrijf super winstgevend!

Ik word er gek van als vrouwen zichzelf onderschatten. Ik word er gek van als vrouwen zichzelf niet goed genoeg vinden. Maar waar ik dan nog gekker van word is dat zij die wel durven het soms helemaal verkeerd aanpakken en dan wil ik gillen : ooooh doe dit, of nééé doe dat niet.  Want ik wil zo graag dat jij een succes wordt.
..
Ik maakte ook alle fouten. Ik doorzwom alle watertjes. Mijn lanceringen gaan nu telkens rond de 15.000 à 42.000 euro. Wat maakt dat mijn jaaromzet serieus boven de 100.000 euro komt. En dat was ooit wel anders 😣.
En jij kan het ook.
Sowieso.
 
wie ben ik
Hi, ik ben Katinka
gewoon één vrouw, één laptop en GROTE DROMEN
 
 
Ik begon met niets, en bouwde mijn bedrijf op een solide basis van veel waarde geven aan mijn volgers en waanzinnig toffe klanten aantrekken. Nu ben ik er trots op dat ik mijn plaats aan de top heb VERDIEND.
Mijn coachingsstijl is af en toe de hartelijke schop onder de kont - onvolmaakte actie, geen BS en ik strooi er nooit een suikerlaagje op. Van mij zal je dus nooit horen dat je in een wip rijk kan worden.
Maar ik geloof sterk dat het kan voor jou als je slim aan de slag gaat. 
Ik ben hier om jou te helpen je online droomimperium op te bouwen.
En een vrije levensstijl te leven.
🔥🦄🌈❤