Wil jij inkomen met ELK webinar dat je geeft?


Waanzinnig Winstgevende Webinars is echt iets voor jou als ...

Als jouw aanbod coaching diensten OF cursussen OF een kaartendeck omvat
Als jij in 1 klap je mailinglijst + je inkomen wilt laten groeien
Als jij overweldigt wordt door de vele systemen en klaar bent voor 1 duidelijk systeem dat alles doet

En als jij nood hebt aan ...

Zowel op je eigen tempo de dingen te leren en te implementeren
en toch
ook extra begeleiding van Katinka te krijgen

in 2015

Hoe WEBINARS mij heel simpel naar 100.000 euro brachten

Eerst heb ik me meer dan een jaar laten tegenhouden door mijn angst voor de techniek. Laat dit niet jouw verhaal worden. Want met mijn stap voor stap plan, maak jij van je webinars een rollend fabriekje.

25000 euro + 500 nieuwe fans in 30 dagen tijd ... alleen door het geven van 4 webinars.
Ik hou van systemen. En ik hou van een diepere connectie met mijn fans en volgers. Toen ik mijn eerste webinar gaf, had ik hier enorm veel plezier in. De fans vonden het waardevol. Maar mijn inkomen was 0. Ik begreep niet hoe dit kwam, maar omdat ik het zo leuk had gevonden, deed ik nog wat 'proef'webinars. Helaas ... helaas ... de resultaten bleven uit.

Zou het geven van webinars toch niks voor mij zijn?

Ik wilde niet opgeven. Ik vond het zo'n leuke tool, zowel voor mij als voor de fans. Dus besloot ik research te doen. Ik beet mij vast als een bulldog. Mijn research bracht me veel inzichten.Maar het grootste inzicht kreeg ik gewoon toen ik in mijn bad ging (ja, ik ben op mijn gevaarlijkste in bad!). Ik zou niet zomaar een webinar meer geven.

Ik zou er een compleet systeem rond bouwen.

Een volledige strategie die alles in 1 keer moest doen : mailinglijst groei + inkomen realiseren. 
Mijn strategie was klaar op 4 november 2015. 
Toen besloot ik het uit te testen en een webinar te creëeren en te presenteren in een serie van 4 webinars. Ooohhh, zo spannend. Mijn hele idee van 'dit is het' zat hierin verwerkt. 

Zou het lukken? Zou het de resultaten geven waar ik op hoopte (ik hoopte op 10.000 euro inkomen). Deze gingen door op 9 en 10 december en brachten mij 25.000 euro op. Nadien ging de verkoop nog door.


Jaaaaaaaaa!!! daar wil ik meer van - gilde ik!

En zo werd "WAANZINNIG winstgevende WEBINARS" geboren.

In 2024

Nu zijn we 2024 en keer op keer - webinar na webinar - blijf ik resultaten halen. Het internet verandert, maar de psychologie van de mens niet.
En dat is precies het verschil tussen een gewoon webinar geven of een WAANZINNIG WINSTGEVEND webinar.


Dit loopt er vaak mis met webinars

De aanwezigen

Je stopt veel tijd en energie in het maken van je webinar. Je zet er misschien zelfs een facebook advertentie op om meer leads te krijgen. Je bent superblij met je aanmeldingen en dan komt er maar een heel klein deeltje van de mensen opdagen.

De pitch


Whooaaaa, je durft niet over je product te vertellen. Je bent bang om opdringerig over te komen. De flow in je webinar is superbelangrijk en mag helemaal niet jakkes aanvoelen.

De balans


Vertel je niet te weinig? Of vertel je net teveel? Waar ligt die fijne lijn? Want je wil enorm veel waarde geven maar ook weer niet zoveel dat er geen cursus meer nodig is.

Engagement


Je webinar voelt aan alsof je tegen jezelf aan het praten bent. Haalt het wel uit? Zijn de volgers wel geboeid. Twijfel begint te knagen. Aiai en zo meteen wil je overgaan naar je salespitch en de twijfel komt nog meer op.

Je Inkomen


Het webinar is afgelopen en niemand kocht. Waarom niet? En wat doe je hier aan? Want je vind deze tool misschien heel erg leuk, maar je houdt het niet vol als het nooit wat opbrengt..


Ontdek de kracht van Waanzinnig Winstgevende Webinars.

Wat zou het voor jou betekenen om de volgende keer dat je een webinar geeft een winst te maken van 5 cijfers? En een hoop nieuwe klanten er bij?

Wat zou het betekenen voor jou als dit maar half waar zou zijn? Zou je nog steeds zeggen : Jaaaaa!!!! dit wil ik?

Wie ben ik om jou dit allemaal te leren?

Ik ben vooral gekend voor mijn daadkracht als echt actiebeest. Geen fluff, geen nonsens, geen bullshit. Maar vooral praktische informatie, gebracht op een luchtige en speelse manier.

Ik ben een systeemfreak. Alles wat ik doe, leg ik vast in een systeem. En al hou ik van spontane ideeën, het geeft me rust in mijn hoofd om een vast systeem te kunnen volgen en afvinken. Een bewezen systeem, dat keer op keer succes behaalt.

Ik ben een 'WALK YOUR TALK' girl. Ik lever geen 'ergens anders geleerde kost'. Ik lever materialen, tools, templates en bewezen manieren die ik zelf ontwikkelde en gebruik om meer dan 100.000 euro per jaar te verdienen.
"Sinds ik werk met Katinka heb ik heel veel inzichten in marketing strategie en online business. Heb vooral geleerd dat het heeeeeeel leuk is. Katinka blijft verassen en onderneemt veel voor haar klanten. Nooit is iets te veel, ze denkt altijd mee en zelfs nog verder. Het fijne aan Katinka vind ik, dat ze heel transparant is, eerlijk en open. En zich ALTIJD aan de afspraken houd. Ik vind Katinka ECHT de coach die mij op het lijf geschreven is."

Wendy van Delden - wendyshomecollection.com