KMO PORTEFEUILLE
KM CONSULTANCY is officieel dienstverlener voor de KMO-portefeuille.

Dit betekent dat Vlaamse ondernemers met geldig BTW nr. tot 30% korting kunnen ontvangen op het aankoop (nettobedrag excl btw) van de Blooming Business Opleiding.

WAT IS DE KMO-PORTEFEUILLE?

Het is een steunmaatregel waardoor je, als Vlaamse ondernemer, financiële steun krijgt van de Belgische overheid bij de aankoop van diensten die de kwaliteit van jouw onderneming verbeteren. Dit geldt ook voor de trainingen van Katinka Michiels!

HEB JE RECHT OP 20% OF 30% KORTING?

  • Bedrijven met minder dan 50 fulltime werknemers hebben recht op 30% steun (tot maximaal € 10.000).
  • De subsidie van 20% geldt voor alle ondernemingen die tussen de 50 en 250 fulltime werknemers hebben. De maximale vergoeding is € 15.000.

HOE VRAAG JE SUBSIDIE AAN?

Voordat je een kmo-aanvraag indient, moet je je eerst aanmelden voor deelname aan een online training zoals het Blooming Business traject. Je hebt tot uiterlijk 14 dagen na de start van je officiële bestelling om je aanvraag in te dienen. 
Het registratienummer van KM CONSULTANCY  is: DV.O243958 (let op: de O is een letter en niet het cijfer 0). Via je persoonlijke omgeving op de KMO-website kun je de status van de aanvraag volgen.

STAPPENPLAN VOOR AANVRAGEN KMO-SUBSIDIE 

STAP 1: INSCHRIJVEN OPLEIDING EN OPSTELLEN FACTUUR
Je meldt je aan voor de opleiding via een bestelformulier van Katinka Michiels. Je geeft je gegevens door en op basis daarvan wordt de inschrijvingsbevestiging opgesteld.

STAP 2: SUBSIDIE AANVRAGEN
Je vraagt direct na je aanmelding de subsidie aan. Dit doe je via deze link: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille Klik aan de rechterkant op de roze knop “Aanvragen”. Vraag je voor de eerste keer een subsidie aan? Registreer je onderneming dan eerst. Doe dit via deze link: www.kmo-portefeuille.be Ga naar het tabblad “Aanvraagprocedure”. Klik bovenaan op “Registreren”.

STAP 3: BETALING VAN HET CURSUSBEDRAG
Na het aanvragen van je subsidie, krijg je betaalgegevens door via de KMO.  Je betaalt je eigen aandeel van de cursusinvestering. Het bedrag stort je op de KMO- portefeuille rekening (uiterlijk binnen 30 dagen na aanvraag). De overheid stort vervolgens ook de subsidie op deze rekening.
De BTW (die niet subsideerbaar is) betaal je aan KM Consultancy BE14 3200 0940 0683.

STAP 4: BETALING VAN DE FACTUUR
Zodra de Belgische overheid haar deel op de KMO rekening heeft gestort ga je terug naar de KMO en laat je de factuur die je ondertussen toegestuurd werd, betalen aan KM Consultancy. Dit doe je vóór de start van de cursus en het volgen van de eerste cursusdag/zoomcall.

STAP 5: VOLGEN VAN DE OPLEIDING
Als alle stappen voltooid werden, wordt de toegang verleend.
Enkel de persoon die de factuur betaald heeft, kan de opleiding volgen. Je krijgt toegang tot een leeromgeving en je krijgt ook een inschrijvingsbevestiging met alle details via mail toe. Hou je inbox in het oog. (voeg hello@katinkamichiels.be toe aan de veilige afzenders zodat deze niet in de spam terecht komt).
 

Meer informatie?

Wil jij meer informatie over de KMO portefeuille? 
Neem dan contact met ons op via: hello@katinkamichiels.be

Via je persoonlijke omgeving op de KMO-website kun je de status van de aanvraag volgen. Heb jij hulp nodig bij het aanvragen van de subsidie? Dan kun je de klantenservice van de KMO-Portefeuille bereiken via het volgende nummer: 1700. 

Wanneer jij van start gaat via de KMO portefeuille, krijg jij een uitgebreid stappenplan toegestuurd.


 
KM CONSULTANCY - registratienummer DV.O243958