Let's talk!
Ik sta voor EENVOUD & MOEITELOOSHEID & RIJKELIJKE DOELEN

Gratis sessie (ter waarde van 90 euro) voor ambitieuze coaches & trainers

De "Roadmap naar een Blooming Business" sessie is gratis, op één voorwaarde…

Ik vind het belangrijk dat ik je de WAARDE kan bieden die je op dit moment nodig hebt. Om alles uit het gesprek te halen en om te zien of ik je een PASSEND aanbod kan doen, is het belangrijk dat je onderstaande vragen zorgvuldig invult. Zo kan ik inschatten of het voor jou zin heeft om in gesprek te gaan. Of dat het misschien nog niet het juiste moment is. Belangrijk is dat jij klaar bent om te investeren in in jezelf, je business & jouw succes!

Waar wil jij staan binnen 3 maanden? Waar wil jij staan binnen 1  jaar?


Waarom Katinka als coach kiezen?
- Ik doe alles in mijn business zelf. Dat heeft voor jou grote voordelen: Ik weet hoe lang alles duurt. Ik weet wat werkt. Ik laat me niet foppen door hoogdravende beloften. Ik zoek naar eenvoudige systemen die het voor mij mogelijk maken om in 20 uur een super succesvolle business neer te zetten.

- Ik walk my talk. Alles wat ik je leer, heb ik doorleefd. Niet zomaar theorie in een ander cursusje geleerd.  

- Ik heb een B2B en een B2C business met succes online opgebouwd.

- Ik ben geen techneut. Maar alles werkt als een koffiezetmachine. Eens je weet waar de knopjes staan, werkt ie prima en voel jij je als een George Clooney. Dus techniek blijft moeilijk tot iemand het je even toont.

- Ik hou van eenvoud en moeiteloosheid. Ik noem het de "luie wijven techniek". 

- Ik hou van mijn klanten en voel zelf een VOLLE JA als zij klant worden. Zonder de VOLLE ja van jou en die van mij, gaan we niet van start.

- Ik denk dat ik sowieso bijna de enige coach ben die zoveel strategie er in stopt tesamen met techniek. Ik wil gewoon niet dat je ergens vast komt te zitten.

- Ik ben soms een beetje schooljuf-achtig en dat moet je met een korrel zout nemen. Want ik ben groooooooote voorstander om je eigen unieke saus over je business te strooien. Maar als het aankomt op de ACTIE-TAXI dan komt de schooljuf in mij boven.

- Ik ben brutaal eerlijk. Als ik iets zie dat ik niet goed vind, wind ik er geen doekjes om. Je betaalt niet voor slijmerij. Je betaalt voor groei. 

- Omgekeerd mag jij ook brutaal eerlijk tegen mij zijn. Katinka Michiels - Online Business & Groei Mentor
KM Consultancy - Wenduine - hello@katinkamichiels.be - BTW: 0865.292.161
Disclaimer - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie PolicyContact - FacebookInstagram - YouTubeLinkedIn
© Copyright Katinka Michiels 2021