TIPS + INSPIRATIE + MOTIVATIE = knallen met olietjes

  

Ben jij er bij op onze TEAM dag?

Een unieke mix van DIY gezichtsbehandeling, raindrop techniek die je thuis zelf kan toepassen, praktische tips, inspirerende orakelkaarten, verkwikkende geurproeverijen en een heleboel plezier!


Ondersteun de gezondheid van jou en je gezin MET NATUURLIJKE PRODUCTEN

Zou jij dat niet heerlijk vinden?

SAMEN ZIJN WE STERK
Dit staat op het programma
Ontdek alles over Ningxia Red, hoe jij de Raindrop techniek op jezelf kan toepassen, DIY verjongende gezichtsbehandeling, een ware geurproeverij en in je intuitie duiken met orakelkaarten.
 

Op deze prachtige locatie los op het strand gaat deze dag door.

Westhinder - westdijk wenduine de haan

N51°17'40 3"O03°03'57 2"

Tel. 050/415855De route naar Westhinder

Westhinder bevindt zich op het strand temidden van de natuur. Het ligt tussen Wenduine en De Haan.
Je moet dus de baan van Wenduine naar De Haan volgen en bij PAAL 18.5 zal je rechts een inham zien. Je kan daar niet in rijden, maar daar is het. Parkeer je wagen op de baan en stap via deze inham naar het strand.
Je kan volgens de eigenaar ook de graden gebruiken (zie hierboven naast de foto) om er te komen - dit is voor de Robinsons onder ons.
..
Je kan ook vertrekken vanuit Wenduine en parkeren aan Wielingen (het zwembad en uiteinde dijk van Wenduine). Dan loopt er over het strand, naast de duinen een weggetje naar Westhinder. Al stappend doe je er een dik kwartier over.

ORGANISATORS :
Anke Van Ommen, Katinka Michiels, Tanja Michiels, Hilde Schoonjans & Marjan Oom

HET IS ONZE MISSIE :
om jou alle handvaten en tools te bezorgen om een waanzinnig leven te leiden met je gezin gebaseerd op natuurlijk leven.