Ik maak graag tijd voor een gratis gesprek, maar enkel met wie echt klaar is voor meer. Die klaar is om toe te passen wat ik ga leren. Die klaar is om zichzelf succes te gunnen en tijd, geld, liefde en energie te besteden.
No worries - even goede vrienden als jij hier nog niet klaar voor bent.
Op ons gesprek doorlopen we de volledige ROADMAP volgens de Blooming Hybride © Methode om jouw business op CRUISE CONTROL te zetten.
Waarom Katinka als coach kiezen?

- Ik doe alles in mijn business zelf. Dat heeft voor jou grote voordelen: Ik weet hoe lang alles duurt. Ik weet wat werkt. Ik laat me niet foppen door hoogdravende beloften. Ik zoek naar eenvoudige systemen die het voor mij mogelijk maken om in 20 uur een super succesvolle business neer te zetten.

- Ik walk my talk. Alles wat ik je leer, heb ik doorleefd. Niet zomaar theorie in een ander cursusje geleerd.  

- Ik heb een B2B en een B2C business met succes online opgebouwd.

- Ik ben geen techneut. Maar alles werkt als een koffiezetmachine. Eens je weet waar de knopjes staan, werkt ie prima en voel jij je als een George Clooney. Dus techniek blijft moeilijk tot iemand het je even toont.

- Ik hou van eenvoud en moeiteloosheid. Ik noem het de "luie wijven techniek". 

- Ik hou van mijn klanten en voel zelf een VOLLE JA als zij klant worden. Zonder de VOLLE ja van jou en die van mij, gaan we niet van start.

- Ik denk dat ik sowieso bijna de enige coach ben die zoveel strategie er in stopt tesamen met techniek. Ik wil gewoon niet dat je ergens vast komt te zitten.

- Ik ben soms een beetje schooljuf-achtig en dat moet je met een korrel zout nemen. Want ik ben groooooooote voorstander om je eigen unieke saus over je business te strooien. Maar als het aankomt op de ACTIE-TAXI dan komt de schooljuf in mij boven.

- Ik ben brutaal eerlijk. Als ik iets zie dat ik niet goed vind, wind ik er geen doekjes om. Je betaalt niet voor slijmerij. Je betaalt voor groei. 

- Omgekeerd mag jij ook brutaal eerlijk tegen mij zijn. 


Niche : Opruim Coach
Niche : Vitaliteitscoach
Niche : Burnout&Stress Coach

Niche : Life & Loopbaan Coaching
Niche : Voetreflexologe - NLP coach - Aroma Freedom Practitioner

Niche : Massagetherapeut
Niche : Voeding en Wellness Coach

Niche : Jezelf zijn - specialist

Niche : Haak Coach
Niche :  Workshop Coach
Niche : Yoga - Chakra en Body Positivity Coach

Niche : Business Coach
Niche : Mindset bij Fertiliteit  Coach

Niche : Beauty en MakeUp Specialiste


 


Nederlandse ondernemers met een btw nr. krijgen verlegde btw (=0%).

Vlaamse ondernemers kunnen gebruik maken van KMO Portefeuille* waardoor je zelf 1.400€ excl btw betaalt. Wanneer je gebruik maakt van de KMO Portefeuille is het niet mogelijk om in maandtermijnen te betalen. Je krijgt alle info om de KMO Portefeuille aanvraag te doen na je inschrijving. 

KM Consultancy is erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille voor de pijler "opleiding". Registratienummer KMO Portefeuille: DV.O243958