ALERT!

voor coaches, content & cursus creators
tot allerlei DONE FOR YOU digitale producten


Als SOLO ondernemer, is TIJD onze meest kostbare bron

Maar heel vaak blijf je denken "hoe doen die anderen dat toch - hoe krijgen die zoveel gedaan?" terwijl jij uren bezig bent met het maken van allerlei digitale creaties zoals werkboeken en posts en ...  

Veel ondernemers praten er niet over maar de realiteit is ...
* Alles zelf proberen doen zorgt ervoor dat je altijd 1 stap later komt dan de anderen
* Je kan niet in alles even goed zijn, en dat is helemaal ok!
* Al die dingen creëren, kost nu eenmaal veel tijd
Niet alle DIGITALE PRODUCTEN zijn van goede kwaliteit!

Ik heb al duizenden verkopen gerealiseerd en weet je wat het belangrijkste is wat ik heb geleerd? Digitale producten vereisen een speciale combinatie van strategie, verpakking en design. 

Wat als ik dat allemaal voor jou uit handen zou nemen en jij 
eindelijk vrij zou zijn om
je business te laten groeien!

IK INTRODUCEER ... voor coaches, content & cursus creators

waarde 597€ - slechts 17€ excl. per maand

* Digitale producten die niet alleen erg mooi zijn, maar strategisch en gevuld met professionele, relevante en bruikbare inhoud.

* Een snel groeiende bibliotheek met elke maand iets nieuws

* Makkelijk aan te passen bestanden die je kan aanpassen in enkele minuten naar jouw branding

* Je mag de PDF's die je maakt met deze templates gebruiken in je coachingtrajecten en online cursussen, alsof het door jou gemaakt is.

Wat als jij elke maand 20 uur zou besparen?


ONMIDDELLIJK NA AANKOOPPROMO IN A BOX
een BETA lanceer plan voor 
je cursus / coaching
E-book Template
Geschenken Gids
(of Aanbod Gids) voor je klanten
WELKOM e-book voor jouw klanten zodat ze met een warm gevoel in je traject komen
 
JOURNALS (handig in elke niche) & onmiddellijk beschikbaar
Wat kan jij doen met deze journals?
Je wijzigt deze in jouw brandkleuren - download deze als PDF - en je kan deze PDF gebruiken in jouw coachingtrajecten of online cursussen.
Deze JOURNALS gaan jouw klanten dichter bij hun innerlijke zelf en hun dromen brengen.
EN je hebt een extra BONUS of ONDERSTEUNING bij jouw trajecten zonder dat je het zelf moet uitvinden!Mooie Grenzen Stellen
19 pagina'sZelfliefde & Zelfwaarde
93 pagina'sDankbaarheid & Groei
92 pagina's 
 


Toen ik het journal kreeg werd ik zelf meteen enthousiast om alle vragen direct te lezen. Het zijn echt duidelijke en krachtige vragen, super geschikt en passend bij mijn praktijk als energetisch coach. Het aanpassen van de kleuren naar mijn eigen branding kleuren ging heel vlot. Mijn logo, bedrijfsnaam en foto ingevoegd en op een paar plaatsen kleine tekstuele aanpassingen gedaan. Het journal telt 92 pagina’s, is echt super compleet met mooie vragen en toch kostte het mij slechts een uur en een kwartier om het helemaal naar mijn idee om te zetten. Zelfs heb ik in die tijd nog een kopje thee gezet. Normaal gesproken zou ik er als perfectionist, echt veel langer aan bezig zijn. Het bedenken van de vragen, de lay-out en noem maar op. Nu is het in een paar klikken, met plezier en zonder frustraties, zo gedaan. Ik ben er heel blij mee als coach en het gaat mijn cliënten zeker helpen aan mooie inzichten.  
'WoW, het is een feestje om het Zelfwaarde Booster Journal te veranderen naar je eigen smaak en het is zo gepiept. Experimenteren met andere kleuren en letters, ik heb er enorm van genoten. De tekst, die op zich heel waardevol is, heb ik een beetje aangepast zodat het echt 'van mij' voelt. Super gaaf dat Katinka al het voorwerk heeft gedaan, maakt aanpassen heel makkelijk.'
Het mooie grenzen journal heeft voor mij een mooie basis gelegd voor mijn praktijk. Heel fijn dat ik hem geheel kon aanpassen naar mijn huisstijl. Daar word je toch blij van! Heerlijk als een groot deel van het denkwerk al voor je gedaan is.  " - Marije Koelman
AFFIRMATIEKAARTEN (complementair bij de journals)Mooie Grenzen StellenZelfliefde & ZelfwaardeDankbaarheid & Groei
 
MARKETINGContent Quotes 20x E-book CoversPremium Mockups
 
ELKE MAAND OPZEGBAAR!
ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR

Super Waanzinnige Bonus :  
FUNNEL SCHOOL 

Je krijgt met dit abonnement ook meteen toegang tot mijn maandelijkse FUNNEL SCHOOL met ELKE maand nieuwe nieuwsbrieven die jij COPY PASTE voor jouw business kan gebruiken

FUNNEL SCHOOL IS EEN MAANDELIJKS ABONNEMENT VAN 9 EURO DAT JIJ GRATIS BIJ DE COACHES CLUB KRIJGT !!

Lees hier wat er allemaal in Funnel-School zit dat jij er gratis bij krijgt >> www.katinkamichiels.be/funnel-school


bonus PDF's : COACHING WORKSHEETS VOOR JEZELFMijn Zone of GeniusVan Vastzitten naar EmpoweredProductiviteit en Prioriteiten
 

In de online wereld zijn beelden nodig om je boven de massa te doen uitspringen. Je beelden moeten jouw doelpubliek meteen aanspreken. Maar natuurlijk ben jij liever bezig met coachen dan met beelden ontwerpen. 
En daarom creëerde ik de BLOOMING TEMPLATES. Zodat jij al mijn prachtige ontwerpen kan gebruiken en aanpassen aan jouw eigen branding.

Of je nu een coach, virtuele assistent, fotograaf of blogger bent, deze templates gaan jouw hart sneller doen slaan. En je kan ze helemaal aanpassen zodat ze nog meer JOU uitstralen.

Je zal originele en in-het-oog-springende afbeeldingen ontwerpen in zo weinig tijd dat al jouw creatieve energie kan gebruikt worden met wat jij het liefste doet!  Hi, ik ben Katinka

en ik ben hier om jouw business leven moeitelozer en eenvoudiger te maken.

Naar dit punt komen was niet gemakkelijk

Er komt immers veel bij kijken als je als zelfstandig coach start. En vooral als je online wilt opschalen en MEER klanten wilt in MINDER tijd.

Je wilt immers dat je online kan overbrengen wie jij van binnen bent, welke mooie transformaties jij aan je klanten biedt en daar hoort heel veel CREATIE werk bij.

En dat CREATIE werk kan veel tijd van je vergen. Tijd die je liever aan coaching besteedt. Of tijd die je liever met je dierbaren doorbrengt.


© Katinka Michiels - 2022/2023
KM Consultancy - Wenduine - hello@katinkamichiels.be - BTW: 0865.292.161
KMO Portefeuille - Geregistreerd Dienstverlener  - DV.O243958