Houden negatieve zelfpraat & uitstelgedrag je tegen om je dromen en doelen te bereiken?!Die negatieve innerlijke stem kan het leven vervelend maken.

 
 
De Aroma Freedom Techniek (AFT) is een verrassend snel proces waarbij essentiële oliën worden gebruikt om negatieve denkprocessen, gevoelens, herinneringen en beperkende overtuigingen los te laten die je ervan weerhouden je dromen en doelen te bereiken.

Je kent die stem waar ik het over heb. Degene die je vertelt dat je niet goed genoeg bent of die je keer op keer aan je mislukkingen herinnert. Die stem kan ernstige schade aanrichten en kan je vermogen om succes te behalen echt belemmeren. Het is een buitengewone saboteur. 


Aroma Freedom Techniek zal je hersenen opnieuw trainen.
 
Wat zo verbazingwekkend is aan de Aroma Freedom Techniek, is dat het letterlijk de negatieve lus stopt waarin je brein vastzit en je denkproces verschuift naar een plaats van positiviteit en mogelijkheden.
AROMA FREEDOM SESSIES


Tijdens deze sessie van 60 minuten word je begeleid door het AFT-proces. Het proces start met het stellen van een intentie, het identificeren van negatieve denkpatronen die blokkades creëren, die blokkades opruimen en vervanging door een positieve affirmatie. Deze techniek werd ontwikkeld door Klinisch Psycholoog Dr. Benjamin Perkus en werkt uitsluitend met de essentiële oliën van Young Living.
Deze techniek werkt zo krachtig dat je al verschil kan merken vanaf de eerste sessie.

Zou jij dit willen?

  • Meer zelfvertrouwen en minder twijfel aan jezelf?
  • Negatieve zelfpraat elimineren?
  • Uitstelgedrag aanpakken?
  • Beter je grenzen aangeven?
  • Van je bedrijf een succes maken?
  • Je intuïtie en innerlijke begeleiding aanboren?
  • Blokkades rond geld overwinnen?
  • Onbedwingbare trek elimineren? (alcohol, suiker, winkelen, te hoge uitgaven, Facebook scrollen en meer)
  • Duidelijkheid krijgen over je levensdoel of de volgende stappen?
  • Eindelijk je doelen en dromen bereiken?
Dan is Aroma Freedom wellicht iets voor jou. Plan vandaag nog jouw Aroma Freedom Sessie!VIND EEN PRACTITIONER
Hieronder staan prachtige practitioners die je echt heel goed op persoonlijk vlak kunnen helpen.
Maar zou jij gewoon ELKE maand zo een GRATIS groepsessie (niemand ziet je) willen? Voor mijn Aroma Team (wantikbenhetwaard!) word er ELKE maand zo een sessie gratis aangeboden door verschillende practitioners. Dit is UNIEK in België en Nederland.
 

PERSOONLIJKE SESSIES VOOR VOLWASSENEN & KINDEREN


Tanja Michiels is Gecertificeerd AFT Practitioner.
Toen in 2018 Young Living op haar pad kwam, raakte zij meteen geïnteresseerd in de werking van deze kleine flesjes. De emotionele impact is iets dat je zelf moet ervaren om te geloven. Dit bracht haar ook naar de opleiding Aroma Freedom Practitioner.  
Tanja is Levens- & Gezondheidscoach. Ze transformeert mensen naar een Gewoon, Gezond en Gelukkig Gezinsleven. 
Het is haar passie om als AFT-Practitioner jou te helpen je negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los te laten en te vervangen door nieuwe inzichten en een positieve mindset. We doen dit samen op een zachte maar oh zo efficiënte manier. 
Wees bereid om versteld te staan.PERSOONLIJKE SESSIES VOOR VOLWASSENEN & KINDEREN


Véronique Vandersmissen is Gecertificeerd AFT Practiotioner.
“Verlaag je toxiciteit, verhoog je vitaliteit – verander je leven” – is haar motto.
Haar holistische coachingsaanpak is er op gericht om je toxische belasting te verlagen om aldus je vitaliteit, je gezondheid en algemeen welzijn te verhogen. 
Zij helpt vrouwen hun leven op een natuurlijke manier te transformeren van moe en futloos naar energiek en vol vitaliteit door hen te leren samenwerken met hun lichaam. 
Als AFT-Practitioner helpt ze jou om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen los te laten en te vervangen door nieuwe inzichten en een positieve mindset. 
So, let’s take back your Health & Happiness!
 
 

PERSOONLIJKE SESSIES VOOR VOLWASSENEN & KINDEREN


Hilde Schoonjans is Gecertificeerd AFT Practitioner.
De Aroma Freedom Technique maakte van mij een bewustere mama. Een perfecte mama zou ik mezelf niet noemen. Maar vanuit de bewustwording groei ik. En ik blijf niet langer vast hangen in emoties of in oude patronen. 
In mijn praktijk ondersteun ik hoofdzakelijk vrouwen die een boost in hun leven kunnen gebruiken. Voetreflexologie is een echte passie. Al is het voor mij meer dan enkel wat voeten masseren. Het zet dingen in beweging en door de combinatie met AFT gaat alles niet alleen sneller, maar ontstaan er nieuwe inzichten. Het is voor mij prachtig om de transformatie van cliënten te zien!
Meer energie, meer daadkracht en meer zelfvertrouwen!
Dit begint vanuit elke vrouw, in evenwicht en innerlijke rust!
PERSOONLIJKE SESSIES VOOR VOLWASSENEN & KINDEREN


Sandra Geusens is Gecertificeerd AFT Practiotioner.
Sandra is voetreflexologe, aromazorger en coach en wil vooral dat vrouwen meer voeling krijgen met zichzelf en (terug) vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. 
Ze heeft een holistische aanpak: een gezonde geest in een gezond lichaam. En door de essentiële oliën is daar ook een gezonde omgeving bijgekomen.
Als AFT practicioner wilt Sandra mensen helpen om de beperkende gedachten en overtuigingen over zichzelf los te laten en te vervangen door een krachtig, positief zelfbeeld, klaar om hun doelen te bereiken die ze voorheen misschien niet durfden nastreven.  
Leven volgens je hoogste potentieel. 

PERSOONLIJKE SESSIES VOOR VOLWASSENEN & KINDEREN


Karen Ramaekers is Gecertificeerd AFT Practitioner.
‘Life has no remote controle, you have to change it yourself’ is de quote die haar drijft. 
Als vrouw en manager heeft ze in de levende lijve mogen ondervinden dat het leven en werk je soms in een richting duwt die na verloop van tijd niet meer de jouwe is. Ze heeft ook geleerd dat je op elk moment in je leven kan beslissen op welke knop van de afstandsbediening je drukt: doorspoelen, stoppen, replay of wissen, het vervolg is een verschillende film.
Haar missie als coach: straffe vrouwen empoweren om de nodige keuzes te durven maken die nodig zijn zodat ze zich terug goed voelen in hun leven en hun werk. Het resultaat is een toekomst waarin ze kan en mag genieten, waarin ze helemaal zichzelf kan zijn en voldoening ervaart en dit zonder schuldgevoelens.
Deze ‘keuzes maken’ wordt vaak bemoeilijkt door bepaalde overtuigingen en gedachten waar we aan vast houden. Overtuigingen die ons echt wel geholpen hebben en waarvan we niet beseffen dat ze ons nu tegen houden.
Ready to Redesign your life? Let's start now!


GROEPSESSIES GERICHT OP BUSINESSGROEI

Katinka Michiels is Gecertificeerd AFT Practitioner. Zij zorgt er voor dat haar klanten in de Blooming Business Cursus gratis groepsessies kunnen volgen.
Zodat zij komaf kunnen maken met negatieve zelfpraat, uitstelgedrag en alle beperkende overtuigingen die hen in de weg staan om hun doelen en dromen te bereiken.
__
Ontdek meer over Katinka's Blooming Business Cursus & Groepscoaching / Community >>>
Volg je me al op Social Media voor tips & tricks?

© Katinka Michiels - 2024
Deze website is eigendom van en wordt beheerd door:
KM Consultancy - Wenduine - hello@katinkamichiels.be - BTW: 0865.292.161
KMO Portefeuille - Geregistreerd Dienstverlener  - DV.O243958