MEER IMPACT - MEER INKOMEN

♥ Ik kan je helpen een unieke en inspirerende online business vanuit verbinding op te bouwen ♥

Ik verander jouw business troubles om naar roze bubbles!
Hallo, ik ben Katinka

Eigenzinnig en een beetje wild, speels en onverschrokken, vrolijk en kleurrijk.

Maar laat je niet misleiden door mijn veertjes & bloemetjes. Ik ben een echte go-getter en ambitieuze zakenvrouw die goed weet wat ze wil. Durf te dromen en vlieg met me mee naar het grote succes!

Ik toon ambitieuze coaches & creatievelingen hoe ze een unieke en inspirerende online business creëren.

Waarom? Omdat ik geloof dat de wereld beter wordt wanneer je werk doet waar je van houdt en het wordt tijd dat vrouwen zoals jij en ik groter in aantal worden zodat we vele anderen kunnen inspireren.

En als er 1 ding is waar ik waanzinnig goed in ben, is het om jou te helpen je eigen inspirerende en winstgevende coaching business op te bouwen via het internet. Zodat jij meer geld gaat verdienen terwijl je waardevol werk doet waar je van houdt.

Ik coach je via een zielsgericht, speels en onverschrokken stap voor stap plan dat zorgt voor waanzinnig trouwe volgers en fans, veel automatische verkopen en een businessmodel dat helemaal aanvoelt als een goedzittende handschoen.

Ik geloof dat ELKE vrouw op aarde een droombusiness en droomleven kan creëren en daarbij zichzelf en de wereld een plezier doet.
Wat je over mij moet weten
😘 Ik hou niet van smoesjes. Als je iets niet wilt doen, zeg het dan. Wees eerlijk, vooral tegen jezelf!👜 I walk my talk. Ik vind het altijd lastig om iets te leren van iemand die niet weet waarover ze in de praktijk spreken. Alle kennis die ik doorgeef, heb ik zelf helemaal doorleefd.
🔥 Yes, het kan! Ik weet dat het moeilijk is om al je ambities te combineren met genoeg tijd voor jezelf en je familie. Maar ik weet dat het kan, ik weet hoe het kan. Dus ja, het kan!
🦄 Ik geloof in glitter en confetti strooien over alles wat je doet. Met andere woorden: ALWAYS be kind.

 
 


Als ik op mijn beste ben ...

Ik ben een innovator met bakken vol creatieve energie. Een hele dag stuiteren de ideeën door mijn hoofd.  Ik heb zoveel passie in me dat ik het er gewoon uitbarst. Authenticiteit is geen optie, het is een must. Het is essentieel. Ik leef voor zelf-expressie. Helemaal jezelf zijn en daardoor iets magisch neerzetten bezorgt mij het ultieme gevoel van Yeeeessssss! Ik zie het leven en business als een avontuur waar ik hals over kop in duik en het doel is altijd “kriebels in de buik”. Geld is optioneel.

“Ik ben jouw Nutribullet. Gooi alle ingrediënten in mijn hoofd en er komt een mooi plan uit.”

Waarom ik?

Vandaag ben ik een business coach toegewijd aan jouw succes. Ik wil dat jij velen zal inspireren, vele klanten zal krijgen en veel centjes zal verdienen. Verander jouw online business in een heerlijke, smakelijke, passievolle, kennisrijke verslaving.

Er zijn veel businesscoaches die je met een puzzelstukje helpen. Maar 1 puzzelstukje maakt nog geen puzzel. Ik doe alles in mijn business zelf en ken dus ELKE pijler. En dit is wat HET GROTE VERSCHIL maakt. Een business bestaat uit ALLE puzzelstukken. Een geheel dat klopt, dat stroomt. Een business die je echt FUN vindt. Pinkie Promise!


10 zotte (en onnodige) weetjes

  1. Ik ben dol op alle magische dingen zoals elfjes, draken en rare vogels (letter en figuurlijk).
  2. Toen ik jong was, wilde ik detective worden.
  3. Ik lees een boek het liefste als ik het al gelezen heb.
  4. Online programma’s maken vind ik superleuk.
  5. Ik startte mijn business met een echt Calimero gevoel maar dankzij mijn volgers en fans heb ik nu een vonkje CELEBRITY gevoel.
  6. Ik hou van dansen maar kan absoluut geen maat houden. Ik kijk dus naar de voeten van anderen.
  7. Ik heb superkleine voetjes – schoenmaat 35.
  8. Al hou ik enorm van een kraaknet huis, helaas heb ik hier geen talent voor. Ik heb altijd wel wat beters te doen.
  9. Ik ga heel vroeg slapen, liefst voor 22u.
  10. Mijn lievelingsfilm “ever” is Spartacus (de oude versie met Kirk Douglas). Mijn man noem ik mijn eigenste Spartacus.

En nu wil ik jou leren kennen!

Hééé, nu jij mij leerde kennen, wil ik erg graag jou leren kennen!

Als je al lid bent van de Power2Bloom Sisterhood (onze besloten facebookgroep) dan ben je zo goed als familie ... enne ik ben nieuwsgierig van aard.

Dus stel jezelf even voor in de groep. Wie ben je, waar hou je van en wat zijn jouw wilde businessplannen.

Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om als ondernemer een geweldig inkomen op te bouwen, maar alleen als je leert hoe je een bedrijf echt moet runnen.

JE BENT AL EEN EXPERT IN JE VAK, WORD NU EEN EXPERT IN ONDERNEMEN

Katinka Michiels - Online Business & Groei Mentor
KM Consultancy - Wenduine - hello@katinkamichiels.be - BTW: 0865.292.161
Disclaimer - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie PolicyContact - FacebookInstagramYouTubeLinkedIn
© Copyright Katinka Michiels 2022