Affiliate partner worden van 
[365 Social Media Templates]?
Ben je dol op de TEMPLATES van Katinka Michiels en wil je wat extra inkomen verdienen?
Als jij een blogger of ondernemer bent die "het succesvol worden met een online business" al promoot bij jouw publiek, vriendin ondernemers of klanten, waarom zou je dan niet een paar euro's aan de geldpot toevoegen telkens wanneer iemand via jou de [365 Social Media Templates] koopt?

Hoe werkt het?
 

Deel de [365 Social Media Templates] met jouw publiek en verdien 30% commissie op elke verkoop. Er is geen minimum verkoop, wat wilt zeggen dat je verdient vanaf je eerste verkoop! 


Track hoe je affiliate promoties lopen in je eigen Affiliate Dashboard. Je kan zien hoeveel je verkocht en de commissie die je verdiende.  Naast voorbeeld-emails die je kan versturen, krijg je ook mooie afbeeldingen om de producten te promoten op Social Media zodat jij je bereik kan maximaliseren. 


Waarom Affiliate partner worden?
Eén van mijn favoriete manieren om een beetje meer geld te verdienen in mijn business is altijd commissies krijgen op favoriete producten die je gebruikt en die nuttig kunnen zijn voor anderen. En dit is waarom ik mijn affiliate programma creëerde. De producten van Katinka Michiels promoten is een leuke manier om jouw omgeving te helpen hun doelen te bereiken als ondernemer terwijl jij gewoon gezellig wat extra verdient. Lekker passief inkomen! Veel ondernemers zoeken naar templates en dingen die hun business vergemakkelijken! 
Je helpt hen, je helpt mij en je helpt jezelf.
WIN/WIN/WIN

Welke materialen krijg ik?
Jouw succes = mijn succes, dus ik doe mijn best om jou zo goed mogelijk te helpen de producten te promoten.

Dit betekent dat jij het volgende in je PROMO PAKKET krijgt : 
  • Een serie van mails die je verwelkomen bij het programma  
  • Ideeën om het product te promoten
  • Promo afbeeldingen
Je krijgt ook de kans om leuke bonussen te verdienen en prijzen gedurende een affiliate wedstrijd die af en toe gehouden wordt.  
 
Als je al een affiliate bent, kan je HIER inloggen


Volg je me al op Social Media voor tips & tricks?

© Katinka Michiels - 2024
Deze website is eigendom van en wordt beheerd door:
KM Consultancy - Wenduine - hello@katinkamichiels.be - BTW: 0865.292.161
KMO Portefeuille - Geregistreerd Dienstverlener  - DV.O243958