Ik help vrouwelijke ondernemers hun kennis en passie om te vormen naar een BLOOMING business met Impact en Inkomen zonder tijd op te offeren voor zelfzorg & fun.



Hoe kan ik jou helpen? 
Ik bied zowel persoonlijke coaching als online cursussen als vele gratis tools zodat jij kan bepalen hoe snel jij  jouw inkomendoelen wilt bereiken.
 

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat je meer geld verdient, zodat je die "gewone" job aan de kant kunt zetten, het droomleven van jouw gezin kan financieren en echt kunt doen waarvoor je op deze aarde bent gezet. 


LET'S MAKE BUBBLES FROM YOUR TROUBLES

Mijn coaching stijl is : geen bullshit, geen suikerlaagje, onperfecte actie (jaaaa, ik ben een echte herstellende perfectionista) en af en toe een hartelijke schop onder de kont. Maar ik ga tot aan het eind van de wereld voor mijn online familie (jij dus!) om hen te helpen ♥.  Ik geloof in werken vanuit verbinding als de weg naar succes.
Ben jij het beu om hard te werken en nog steeds geen voltijds inkomen te verdienen met je business? LATEN WE DAT VERANDEREN!


 



Laten we connecteren
 




Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om als ondernemer een geweldig inkomen op te bouwen ... maar alleen als je leert hoe je een bedrijf echt moet runnen.



JE BENT AL EEN EXPERT IN JE VAK, WORD NU DE EXPERT IN ONDERNEMEN

Katinka Michiels - Online Business & Groei Mentor
KM Consultancy - Wenduine - hello@katinkamichiels.be - BTW: 0865.292.161

© Copyright Katinka Michiels 2021