Ik help vrouwelijke ondernemers hun kennis en passie om te vormen naar een BLOOMING business met Impact en Inkomen zonder tijd op te offeren voor zelfzorg & fun.
"RIJKDOM IN EENVOUD"Hoe kan ik jou helpen? 
Ik bied zowel persoonlijke coaching als online cursussen als vele gratis tools zodat jij kan bepalen hoe snel jij  jouw inkomendoelen wilt bereiken.
 
Een online merk bouwen rond waar je van houdt, betaald worden voor je creativiteit en een grote impact hebben op de wereld, zonder tijd op te geven voor heerlijke “trage ochtenden” .. is ...
OH ZO MOGELIJK 

Ik snap jou! Ik was zelf een echte digibeet en had geen idee hoe ik hier mijn kennis in hemelsnaam kon omvormen naar een inkomen. Men lachtte zelfs een beetje met mijn doelen. Maar ik had die "watch me" attitudie en nu ...
Nu is het mijn missie om ervoor te zorgen dat OOK jij meer geld verdient, zodat je die "gewone" job aan de kant kunt zetten, het droomleven van jouw gezin kan financieren en echt kunt doen waarvoor je op deze aarde bent gezet. 


LET'S MAKE BUBBLES FROM YOUR TROUBLES

Mijn coaching stijl is : geen bullshit, geen suikerlaagje, onperfecte actie (jaaaa, ik ben een echte herstellende perfectionista) en af en toe een hartelijke schop onder de kont. Maar ik ga tot aan het eind van de wereld voor mijn online familie (jij dus!) om hen te helpen ♥.  Ik geloof in werken vanuit verbinding als de weg naar succes.
Ben jij het beu om hard te werken en nog steeds geen voltijds inkomen te verdienen met je business? LATEN WE DAT VERANDEREN!


 

Volg je me al op Social Media voor tips & tricks?

© Katinka Michiels - 2024
Deze website is eigendom van en wordt beheerd door:
KM Consultancy - Wenduine - hello@katinkamichiels.be - BTW: 0865.292.161
KMO Portefeuille - Geregistreerd Dienstverlener  - DV.O243958