Hoe maak je een Challenge/Bootcamp als freebie voor je cursus


Denk je erover om een Challenge te maken voor je aanstaande digitale cursuslancering? Een Challenge is een geweldige manier om ...

Read more...

Marketingplan voor jouw cursuslancering


Een marketingplan voor je cursuslancering is ESSENTIEEL. Het maakt of breekt je succes. Want je mag het meest waanzinnige, meest transformerende traject aanbieden ... als niemand ervan weet, kan niemand kopen. 

Read more...

Live Launch vs Evergreen Launch: welke methode is geschikt voor jou?

 
Lanceren kan overweldigend en stressvol zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn! Live lanceringen kunnen super spannend en nuttig zijn voor de groei van je bedrijf, of je nu een cursus, lidmaatschap, digitaal product of nieuwe service lanceert

Read more...

Hoe maak je een webinar met hoge conversie voor je cursuslancering


 
Webinars zijn nog steeds één van de beste manieren om meer mensen in de salesfunnel van jouw cursuslancering te krijgen. Natuurlijk hangt het een beetje af van je ideale publiek en welke taal ze verkiezen - webinar, masterclass, workshop, enz. In dit blogbericht vind je enkele van de beste tips en trucs voor het maken van een webinar met een hoge conversie voor jouw cursuslancering.
 

Read more...

21 tools die je mogelijk nodig hebt om jouw online cursus te maken

 
Het maken van een online cursus is een fantastische manier om een extra inkomstenstroom aan je bedrijf toe te voegen, en er zijn veel tools ontworpen voor cursusmakers. In dit blogartikel deel ik 21 tools die je misschien nodig hebt om je online cursus te maken, maar maak je geen zorgen; je hebt niet alles nodig. 
 

Read more...
 
Read Older Updates Read Newer Updates