Inspirerende videos voor jouw 5 Minuten pauze. Deze nieuwe gewoonte heeft voor mij en mijn business zooooo veel gedaan dat ik deze met jou wil delen. Het lukt me niet elke dag, maar telkens als ik langer dan 4 uur werk, neem ik een 5 minuten pauze en breng deze zo door:

Ik surf naar Ted.com of naar Youtube.com en zoek naar inspirerende video’s. En telkens ben ik na 5 minuten opgeladen, ontroerd, vol vertrouwen en kracht en kan ik weer met een groot enthousiasme verder.

Als online ondernemer kan het soms voelen alsof je alleen in je eigen bubbel werkt. Geen collega's om even mee te sparren, geen fysieke bijeenkomsten om ideeën uit te wisselen. Alleen jij en je laptop. Dit gevoel van eenzaamheid kan soms overweldigend zijn, maar wees gerust, je bent niet alleen.
Het is juist in deze momenten van afzondering dat zelfinspiratie essentieel wordt. Omarm de kracht van kennis en motivatie om jezelf uit die eenzame bubbel te trekken en je business naar nieuwe hoogten te tillen. Daarom wil ik je vijf video's aanraden die je zullen inspireren, motiveren en weer vol energie zullen brengen:

Inspirerende video's - een greep uit mijn favorieten

Amy Purdy – Living beyond limits

If my life was a book and i was the author, how would i want the story to go?

Jim Rohn – Questions to ask yourself

Vroeger zat ik drie kwartier in de auto naar werk en ik speelde altijd cassettes van Jim Rohn in de file. Ik vond het geweldig. Van mij mocht de file nog langer duren. Ik genoot met volle teugen van al zijn adviezen: de kracht van discipline – de seizoenen in elke business – en ook van deze :


Legally Raw – 10 porties fruit en groenten 

Wist je dat ik ooit ONLINE gestart ben als voedingscoach. En toen werd deze video gemaakt om mezelf te motiveren ELKE dag zichtbaar te zijn, wat ik toch heel eng vond. 
Het was eigenlijk een grapje, maar het motiveerde me wel.
Wie weet vind jij het ook wel leuk om zo een video voor jezelf te maken.


Daar droom ik van! Zo beroemd worden dat “dagelijks 10 porties fruit en groenten eten” de nummer 1 in de wereld wordt. Misschien een te grote droom, maar ach … Dromen staat vrij. Wist je dat het minder schadelijk voor de aarde is om je hele leven met een Hummer te rijden dan vlees te consumeren? Zouden vegetariërs de oplossing kunnen zijn voor een gezondere aarde? Ik weet het niet, maar een dagje zonder vlees, kan ik absoluut aanraden.
Wie weet hoe beroemd kan “het eten van 10 porties fruit en groenten” wel worden.
 

Dick Hoyt en zijn zoon

Ik deed mee met een benefietwandeling van 42 km tesamen met kinderen van een Dagcentrum. De directeur van het centrum toonde deze video aan alle wandelaars voor we vertrokken zodat we een hele dag het beeld van ongelooflijke liefde en moed bij ons konden dragen en onze eigen moeheid en pijn konden verbijten tijdens de wandeling. Ik heb de video al vele malen gezien, maar nog steeds kan deze mij tot tranen roeren.



Neem dus vanaf nu regelmatig een 5 minuten pauze en laat je inspireren door deze verhalen.

Jouw beurt

Wat is jouw favoriete inspirerende video? Oooooh en laat ook eens weten welke jij uit deze 5 de beste vindt!



Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon gezellig te delen met andere ondernemers die dit nodig hebben.

Heb jij een vraag?
Dan maak ik er een blog over! contacteer me
Volg ook mijn praktische "HOE DOE JE HET" video's >>> YOUTUBE kanaal
 

Zal ik je tonen hoe ik nieuwe mensen aantrek?


Dit bracht me mijn ultieme methode, mijn ultieme rust in het hoofd en mijn ultieme succes.

0 Comments

Leave a Comment