Kristallen voor je business. Hoe kan jij groeien en overvloed creëren met kristallen? Kristallen zijn supercool. Ze hebben een hoge trillingsenergie maar daar bovenop leiden ze ook energie.
 
kunnen echt coole metgezellen zijn in uw bedrijf. Ze zijn niet alleen gevuld met hoge trillingsenergie, het zijn ook leidingen van energie.
 
Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het komt dat de ene ondernemer succesvoller wordt dan de andere terwijl ze beide dezelfde strategie volgen, dezelfde dingen doen?
 
Soms is er niet een extra actie nodig om jouw bedrijf te doen groeien, maar een energie.
 
Kristallen kunnen je daar bij helpen.
 

Kristallen voor je business

Er zijn hoogenergetische kristallen die een combinatie kunnen bieden van bescherming tegen negativiteit of de comparititis (jezelf vergelijken met anderen), evenals het aantrekken van je ideale klanten.
In dit blog vertel ik je meer over kristallen die energie geven, die je kunnen beschermen, en zelfs die je kunnen helpen naar een uitverkochte lancering en meer inkomen.

Kristallen voor business - Groene aventurijn

Groene aventurijn is één van mijn favoriete stenen. Ik voeg deze ook altijd toe aan mijn manifestatiebox.
Deze vergroot je creatieve vermogen, verhoogt je motivatie, moedigt je doorzettingsvermogen aan. Dit zijn allemaal eigenschappen die we oooh zo nodig hebben in business.
Groen is de kleur van geld, dus als je overvloed zoekt in je financiën is het een goed idee om een groene aventurijn in je handtas altijd bij je te hebben. Of op je bureel te leggen. Of te integreren in je manifestatiebox.
Deze edelsteen heeft het griezelige vermogen om ervoor te zorgen dat het universum altijd kansen biedt om je rijkdom te vergroten. Oplossingen voor bestaande problemen lijken als vanzelf in je hoofd op te duiken.
 
Vooral in tijden van het lanceren van je aanbod is groene aventurijn de GO TO steen.
 
Groene Aventurijn is een geweldige edelsteen om vast te houden als je twijfelt welke beslissing de juiste is voor je business.   
 

Kristallen voor business – Citrien

Citrien is zo'n sterke edelsteen voor de manifestatie van geld dat het de bijnaam "The Lucky Merchants Stone" heeft gekregen.
 
Citrien is een steen die je helpt om emoties te stabiliseren als je te maken hebt met afwijzing Prospects die nee zeggen – weinig aanmeldingen op je webinar … we maken het allemaal mee als ondernemer. Dan is het belangrijk dat je toch weer dezelfde enthousiaste energie kan brengen naar een volgende prospect.
 
Citrien brengt ook kalmte en vermindert stress vooral als je voor publiek moet spreken. Dus maak connectie met je citrien voor je een Facebook LIVE geeft.

Kristallen voor business - rozenkwarts

Rozenkwarts mag niet ontbreken. Het is de steen van de liefde. En wat hebben wij als ondernemer nodig?
Verbinding met jezelf
Verbinding met je prospects
Verbinding met je klanten
 
Deze steen is essentieel in de lange termijn relatie met eender wie in je business.
 

Kristallen voor business - pyriet

Pyriet is beter bekend als "Fool's Gold", dit komt door de grote gelijkenis met een stuk glanzend goud.
 
Maar deze steen is helemaal niet gek. Het is een mineraal dat een sterk beschermende barrière rond jou kan vormen. Deze barrière helpt negatieve energieën en emoties buiten te houden.
 
Deze steen geef je ook daadkracht. Houdt je energieniveau fris en vitaal vooral als je veel uren werkt.
 

Kristallen voor business – malachiet

Malachiet is de steen van transformatie. Deze stimuleert verandering en het nemen van risico's. De prachtige betoverende groene lagen van malachiet trekken je naar binnen. Het gebruikt diezelfde hypnotiserende energie om prospects en klanten naar je business aan te trekken.
 
Wat ik doe? Ik print mijn eigen “gratis weggever” uit en leg daar een malachiet op. Zodat ik vele mensen aantrek naar die weggever, die mij een start geeft om mijn expertise te tonen aan prospects die bij me passen.

 

Nog meer kristallen voor je business

Een kristal elixir, een overvloedsaltaar en een grondende kristalmeditatie voor je business?
Download hier mijn gratis BIZ WOOWOO voor allerlei leuke tools die je intuïtie aanboren.
 
 
 
 Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon gezellig te delen met andere ondernemers die dit nodig hebben.

Heb jij een vraag?
Dan maak ik er een blog over! contacteer me
Volg ook mijn praktische "HOE DOE JE HET" video's >>> YOUTUBE kanaal
 

Zal ik je tonen hoe ik nieuwe mensen aantrek?


Dit bracht me mijn ultieme methode, mijn ultieme rust in het hoofd en mijn ultieme succes.

0 Comments

Leave a Comment