Een van de belangrijkste dingen is het opbouwen van relaties met anderen als het gaat om sociale media. En wat is een betere manier om dat te doen dan via directe berichten? Veel mensen voelen zich echter ongemakkelijk om op deze manier contact te maken met anderen, omdat ze niet sleazy willen overkomen. In deze blogpost bespreken we hoe je contact kunt maken met mensen in de DM's zonder je sleazy te voelen!
 

1) Maak contact met anderen om de juiste redenen

Start geen gesprek of DM met als doel je services of wat je doet te delen. Als het vanzelf komt, is dat geweldig, maar beginnen met een pitch zal je niet de resultaten of reactie opleveren waar je waarschijnlijk op hoopte.
 
Maak in plaats daarvan contact met mensen omdat je ze wilt leren kennen en een verbinding wilt maken. Mensen kunnen zien wanneer je intenties oprecht zijn, en ze zullen eerder positief reageren als ze het gevoel hebben dat je gewoon vriendelijk probeert te zijn.
 
Bovendien, door om de juiste redenen contact te maken met anderen, vorm je relaties die zijn gebouwd op vertrouwen.
 

2) Verspreid positivity en vriendelijkheid

Mensen houden van complimenten, en we kunnen ook meer positiviteit gebruiken op sociale media. Probeer je te concentreren op het verspreiden van vriendelijkheid, het plaatsen van oprechte complimenten en herkenbaar zijn.
 
Niet alleen zal dit ervoor zorgen dat anderen eerder contact met je willen maken,het zal ook helpen bij het creëren van een positieve community op sociale media.
 
En wie weet, misschien geeft iemand de gunst terug door je een compliment terug te geven!
 

3) Wees niet opdringerig of koud

Cold pitching kan zijn plaats hebben, maar niet in de DM's. Directe berichten moeten worden gereserveerd voor het opbouwen van relaties, niet voor pitchen.
 
En het is een afknapper. De andere persoon zal waarschijnlijk het gevoel hebben dat ze worden gebruikt en ze willen misschien geen contact met je maken als je alleen maar je diensten of producten pitcht.
 
Dus in plaats van koud tepitchen, richt je je eerst op het opbouwen van relaties. Deel vriendelijke woorden, stel er vragen over en wees echt.
 

4) Stel boeiende vragen

Mensen houden ervan om vragen te beantwoorden of over zichzelf te praten, dus open het gesprek door oprechte interesse te tonen en vragen te stellen. Dit is een geweldige manier om te laten zien dat je geeft om wat ze hebben gezegd, en het zal helpen bij het opbouwen van een verstandhouding.
 
Wees ook niet bang om iets persoonlijks te delen! Mensen gaan het beste om met andere mensen als er een zekere mate van kwetsbaarheid is. Dus stel je open en stel je kwetsbaar op voor betere resultaten!
 

Jouw beurt

Worstel je met het opbouwen van relaties op sociale media? Als dat zo is, probeer dan enkele van deze tips om contact te maken met mensen in de DM's zonder je sleazy te voelen. Deze zullen je niet alleen helpen betere relaties op te bouwen, maar je zult onderweg ook nieuwe vrienden maken!
 
Wanneer je contact maakt met mensen op sociale media, is het goed om te onthouden dat we het om de juiste redenen moeten doen, en je zult betere resultaten zien.
 
Vind jij het zelf moeilijk om op die manier contacten te leggen?


Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon gezellig te delen met andere ondernemers die dit nodig hebben.

Heb jij een vraag?
Dan maak ik er een blog over! contacteer me
Volg ook mijn praktische "HOE DOE JE HET" video's >>> YOUTUBE kanaal
 

Zal ik je tonen hoe ik nieuwe mensen aantrek?


Dit bracht me mijn ultieme methode, mijn ultieme rust in het hoofd en mijn ultieme succes.

0 Comments

Leave a Comment