Funnels 

zijn superbelangrijk voor alle online ondernemers – ook voor starters en ze kunnen je helpen sneller EN gemakkelijker te groeien. En je hebt eigenlijk ook geen gekke geavanceerde marketingvaardigheden nodig om met funnels aan de slag te gaan.


Ik zal je laten zien hoe gemakkelijk funnels kunnen zijn!

Gisteren mailde iemand me : Katinka, mensen zouden beter eerst in verbinding gaan met hun doelgroep in plaats van funnels te maken. Toen besefte ik dat mensen (zelfs die online ondernemer die me dit schreef en toch al even ondernemer was) niet weten wat funnels zijn.
Want een funnel is de ideale manier om echte verbinding te maken.
Alles draait ALTIJD om relaties en om verbinding maken. Mensen kopen van mensen. Mensen die ze vertrouwen. Mensen die ze leuk vinden. 

VERBINDING staat altijd voorop.    

Funnels - Wat een funnel eigenlijk is ...

Dit zal je misschien verbazen ... maar een funnel is eigenlijk ... het bij de hand nemen van je ideale klant en hen stap voor stap begeleiden en de weg tonen van A (waar ze nu staan) naar Z (waar ze graag willen staan).  De stappen die elke potentiële klant doorloopt, zodat ze de informatie krijgen die ze nodig hebben… zodat ze de beslissing kunnen nemen om uiteindelijk met jou te gaan samenwerken. Het leuke is dat je dit proces kan automatiseren zonder er de persoonlijke touch uit te halen!


Funnels - in 3 eenvoudige stappen

Volg de GRATIS Masterclass hoe je een winstgevende funnel maakt die authentiek is en voor verbinding zorgt.
 

Funnels - Waarom heb je echt een funnel nodig?

Ten eerste omdat wanneer iemand op punt A staat er altijd DEZELFDE stappen, acties, kennis nodig zijn om van start te gaan. Vermits deze stappen en kennis voor iedereen hetzelfde zijn, is het slim om dit proces te automatiseren.
Dit geeft je vrijheid en bespaart je tijd! Tijd die je kan besteden aan klanten verwennen ♥.
Funnels geven je ook het cadeau van consistentie. Misschien heb jij al gemerkt hoe moeilijk het is om altijd consistent te zijn. Funnels maak je op voorhand en je weet gewoon dat nu iedereen geholpen zal worden met de info die je in je funnels deelt.
Doordat je consistent informatie, kennis en motivatie deelt verstevigt dit de vertrouwensband met je doelgroep.
Als je zonder funnels werkt, ga je alleen een band opbouwen met wie JA tegen je zegt. Maar wat met alle mensen die jou wel leuk vinden, maar er gewoon nog niet klaar voor zijn. Laat je die dan vallen? Nope! Je blijft de band aanhouden door regelmatig contact. Funnels helpen je hierbij.
 

Funnels – Wanneer moet ik een funnel maken?

Haha, nu!
Als er 1 ding is dat je MOET doen, zonder twijfel, dan is het een band opbouwen met je doelgroep. Een funnel zorgt ervoor dat je regelmatig contact hebt met je doelgroep. In het OOG, in het HART.
 

Funnels – de techniek

Aiai, zo een afknapper toch … die techniek. Die heeft al voor veel zweet en tranen gezorgd. Maar ik ben hier om je te vertellen dat techniek alleen MOEILIJK is tot iemand je vertelt waar de knopjes staan en dan wordt het in 1 keer makkelijk.
Techniek hangt natuurlijk af van de software die je gebruikt. Maar software voor email automatisering “een mailingprovider”, werkt bijna altijd op dezelfde manier en is dus zeker iets waar ik je mee kan helpen.
 

Funnels – zo brengt dit je naar inkomen

Als jij je doelgroep bij de hand neemt doorheen alle stappen, kom je uiteraard vanzelf terecht bij je betalend aanbod.
Dus jij zal vanuit je funnels ook verkopen realiseren.
Hoeveel? Resultaten variëren. Een internet standaard ligt tussen de 1 à 3%. Maar meestal kom je daar mooi boven hoor als je echt je business niet met losse flodders opbouwt maar met een mooie flow.
 
 


Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon gezellig te delen met andere ondernemers die dit nodig hebben.

Heb jij een vraag?
Dan maak ik er een blog over! contacteer me
Volg ook mijn praktische "HOE DOE JE HET" video's >>> YOUTUBE kanaal
 

Zal ik je tonen hoe ik nieuwe mensen aantrek?


Dit bracht me mijn ultieme methode, mijn ultieme rust in het hoofd en mijn ultieme succes.

0 Comments

Leave a Comment