Ben je op zoek naar een paar nieuwe manieren om in contact te komen met je publiek via Instagram Stories? Dan heb je geluk! In deze blogpost deel ik vijf verschillende manieren waarop je Instagram Stories kunt gebruiken om contact te maken met je volgers.
 
Instagram Stories zijn een geweldige manier om meer in contact te komen met je ideale publiek.
 

Instagram Stories gebruiken om relaties op te bouwen:

 

1) Deel fragmenten van je dagelijks leven

 
Gebruik Instagram Stories om een persoonlijkere band met je volgers te creëren. Dit kunnen echt gewone dingen zijn zoals wat je als ontbijt had, waar je in je vrije tijd aan werkt of foto's van je laatste vakantie. Je denkt vaak : wat heeft iemand er aan om te weten waar ik mijn vrije tijd aan besteed, maar mensen zijn gewoon ook nieuwsgierige aagjes. 
 
En daarenboven, door kleine stukjes van je leven te delen, maak je het voor volgers gemakkelijker om op een persoonlijker niveau contact met je te maken. Dit helpt om sneller de know-, like- en vertrouwensfactor op te bouwen.
 

2) Laat je werk of producten zien

 
Je kunt Instagram Stories gebruiken om foto's van je nieuwste projecten of producten op een meer interactieve manier te delen. Stel dat je een fotograaf bent die Instagram Stories gebruikt. In dat geval zou je wat beelden achter de schermen van een recente shoot kunnen laten zien.
 

3) Deel tips en tutorials met betrekking tot je niche

 
Dit vind ik zelf de leukste manier. Gewoon omdat je als coach vaak veel kennis hebt, is het makkelijk om tips te delen. Denk vooral aan de vragen die je krijgt van je klanten en volgers. Die helpen je om te weten waar jouw doelpubliek nu nood aan heeft. Als je bijvoorbeeld een make-upartiest bent die Instagram Stories gebruikt, kun je snelle video  delen over hoe je foundation correct kunt aanbrengen.
 

4) Organiseer een Q&A-sessie

 
Je kunt Instagram Stories gebruiken om een Q&A-sessie te organiseren met je volgers. Vraag ze waar ze meer over willen weten en beantwoord die vragen vervolgens in een Instagram Story!
 
Dit is een uitstekende manier om op een ander niveau contact te maken met je publiek en meer persoonlijke relaties op te bouwen.
 

5) Toon getuigenissen of recensies van klanten

 
Je kunt Instagram Stories gebruiken om te pronken met getuigenissen of recensies van klanten. Het delen hiervan is een geweldige manier om voort te bouwen op de vertrouwensfactor en de resultaten en transformaties die ze mogen verwachten als ze jouw cursus, product of coachingdienst kopen.
 

Jouw beurt

 
Het gebruik van Instagram Stories in je bedrijf is een geweldige manier om meer contact te maken met je ideale publiek. Door de tips in deze blogpost te gebruiken, kun je boeiende en interessante verhalen maken die je helpen betere verbindingen met je volgers op te bouwen. 
 
Gebruik jij stories al consequent?


Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie na te laten onder het blog of het gewoon gezellig te delen met andere ondernemers die dit nodig hebben.

Heb jij een vraag?
Dan maak ik er een blog over! contacteer me
Volg ook mijn praktische "HOE DOE JE HET" video's >>> YOUTUBE kanaal
 

Zal ik je tonen hoe ik nieuwe mensen aantrek?


Dit bracht me mijn ultieme methode, mijn ultieme rust in het hoofd en mijn ultieme succes.

0 Comments

Leave a Comment